top of page
OmanaStudio | Stijlbewust
Glamourmake-up

Bij een glamourmake-up mag het geheel feestelijk overkomen. Denk hierbij aan een flink aangezette make-up, felle en donkere kleuren, highlighters, contouren, glitters of mooie gloss. Uiteraard gaan we kijken naar de sterke punten van jouw gezicht en die uitlichten.

Heb jij een feestelijke gelegenheid waar je mooi en verzorgd voor de dag wil komen? Stijlbewust verzorgd graag jouw glamourmake-up.  

Het aanbrengen van een glamourmake-up duurt +/- 45 tot 60 minuten. Het is mogelijk om in de beautysalon af te spreken; bij BeautyCare Almelo. Of op een locatie naar wens, in overleg. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
Dagmake-up

Bij een dagmake-up brengen we een zo natuurlijk mogelijke make-uplook aan die heel dicht bij je "normale" voorkomen ligt. Sterke punten worden naar voren gebracht, daar waar minder sterke punten worden gecamoufleerd. Er wordt een naturel en gezonde teint gecreëerd, een prettige oogopslag en naar wens een lichte lipgloss aangebracht.

Een dagmake-up wordt vaak ingezet bij situaties waar je er verzorgd uit moet zien. Denk hierbij aan het geven van een belangrijke presentatie, een sollicitatiegesprek, of een andere bijeenkomst waar net dat beetje meer gevraagd wordt van je. Het is voor zowel mannen als vrouwen gebruikelijk om een dagmake-up aan te laten brengen.

Het aanbrengen van een dagmake-up kan binnen +/- 30 minuten gerealiseerd worden. Het is mogelijk om in de beautysalon af te spreken; bij BeautyCare Almelo. Of op een locatie naar wens, in overleg. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.Check: Portfolio Visagie & Haarstyling

Tarieven Glamour-, en dagmake-up: Tarieven Visagie
OmanaStudio | Stijlbewust
Stijlbewust is gecertificeerd (CRKBO) visagist en haarstylist. 
bottom of page