Bruidsvisagie

FU1A4057.jpg

Bruidsvisagie

Ga jij binnenkort trouwen en wil jij er op jouw dag op je mooist uitzien? Dan is de bruidsmake-up van Sabine een aanrader. In samenwerking met salon BeautyCare Almelo verzorgd Stijlbewust bruidsvisagie behandelingen. Sabine is CRKBO gecertificeerd allround visagist en gespecialiseerd in het aanbrengen van een bruidsmake-up, die de hele dag goed blijft zitten. Er wordt gewerkt met de make-upproducten van Make-up Studio.

Make-Up Studio

Wat maakt Make-Up Studio uniek?

  • Make-Up Studio is een merk van Nederlandse bodem, en is ruim 35 jaar geleden ontwikkeld speciaal voor de beautyprofessionals. De producten zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en met het uitgebreide assortiment van meer dan 1500 producten is er voor elke wens een oplossing en voor iedereen een kleur.

  • Alle producten zijn dierproefvrij ontwikkeld en inmiddels zijn veel producten vegan. De producten zijn hypoallergeen getest.

  • De prijs kwaliteitsverhouding is zeer sterk.

  • Alle producten zijn hoog-gepigmenteerd, dus intense kleuren.

  • De producten worden inmiddels wereldwijd in meer dan 80 landen verkocht.
     

 

Hoe gaan we te werk?  

Intakegesprek:

Bij een goede bruidsmake-up is het van belang om met de bride-to-be op voorhand goed af te stemmen wat de wensen zijn. Tijdens een intakegesprek in de salon gaan we dit ontdekken. De juiste vragen worden gesteld om zo een duidelijk verwachtingspatroon te scheppen.

Een intakegesprek duurt +/- 15 minuten.

Oppervlaktereiniging en proefmake-up:

Het is mogelijk om een korte uitleg te krijgen over hoe je jouw huid het beste kan verzorgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Cenzaa productlijn die door BeautyCare Almelo wordt aangeboden in de salon. Wanneer de huid gereinigd is en de basisverzorgingsproducten zijn aangebracht gaan we beginnen met het aanbrengen van een proefmake-up. Tijdens het aanbrengen van een proefmake-up neemt Sabine tussendoor de ruimte om te overleggen of alle gemaakte stappen naar wens zijn. Tevredenheid van de bride-to-be staat hoog in het vaandel.

Het aanbrengen van een proefmake-up duurt +/- 60 minuten.

Bruidsmake-up:

De grote dag is aangebroken! Sabine ontvangt jou op het afgesproken tijdstip in de salon van BeautyCare voor het aanbrengen van jouw bruidsmake-up. Als het goed is heb jij in de ochtend al jouw basisverzorgingsroutine achter de rug, zodat we meteen van start kunnen gaan met het aanbrengen van jouw bruidsmake-up.

Dit zal 60 minuten in beslag nemen. Hier mag je vanuit gaan, want op jouw trouwdag vinden wij het superbelangrijk dat jouw dagplanning soepel verloopt.

Touche-up moment:

Sommige bruiden vinden het prettig als er tussendoor een touche-up moment is voor de bruidsmake-up. Er wordt op de grote dag natuurlijk wel eens een traan gelaten, er wordt gegeten en gedronken en hierdoor kan het zijn dat het nodig is om een touche-up moment voor jouw bruidsmake-up in te boeken. Dit is in overleg mogelijk. Sabine komt op de trouwlocatie om jouw bruidsmake-up bij te werken.

Een touche-up moment neemt +/- 15 minuten in beslag.

Extraatjes;

Het is mogelijk om de make-up producten van Make-up Studio die gebruikt worden voor jouw bruidsmake-up aan te schaffen. Een tip: schaf de lipstick die gebruikt wordt aan, zodat je gedurende de trouwdag jouw lipstick zelf op ieder gewenst moment kan bijwerken.

Mocht je geïnteresseerd zijn voor een stralende oogopslag tijdens jouw bijzondere dag; dan is het mogelijk om tegen een meerprijs (nep)wimpers bij laten zetten. Deze wimpers zijn tijdelijk en kun je na afloop van de trouwdag makkelijk verwijderen.  

Note:

Alle afspraken omtrent bruidsvisagie vinden plaats in de beautysalon van BeautyCare Almelo, met uitzondering van het touche-up moment op de trouwlocatie. Beautycare Almelo is een professionele beautysalon in Almelo.

Bij Beautycare Almelo kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, nagelbehandelingen, pedicurebehandelingen, en sinds kort ook bruidsmake-up en glamour,- en dagmake-up verzorgd door Stijlbewust. Bij Beautycare Almelo werken uitsluitend geschoolde visagistes en schoonheidsspecialistes. Iedere beautyprofessional heeft haar eigen specialisatie en voor de behandelingen gebruiken we altijd topproducten om zo de klant de beste behandeling te kunnen geven. Bij Beautycarealmelo wordt er gewerkt vanuit een visie: Het gaat niet alleen om schoonheid van buiten, maar ook om de klant het gevoel mee te geven van luxe, weldaad, aandacht en zorg.

Tarieven Bruidsmake-up: Tarieven Visagie

Stijlbewust is gecertificeerd (CRKBO) visagist en haarstylist. 
FU1A4729.jpg