top of page

Je gaat trouwen!

Bruidsvisagie | bruidsmake-up | stijlbewust

Bride to be?

Gefeliciteerd! Binnenkort geven jullie elkaar het ja-woord. Tijdens een groot feest, of juist een intiem samenzijn. Met een handjevol geliefden of gezellige grote groep. Een ding weet je in elk geval zeker: de hele dag zijn de ogen vooral op jóu gericht. Ik kan me dan ook voorstellen dat jij je op je mooist wilt voelen. En daar wil ik, als professioneel bruidsstylist, je heel graag bij helpen. Op een ongedwongen manier, want er is maar een ding dat ‘moet’ op een dag als deze, en dat is genieten!

Wat kun je van mij verwachten?

Ik vind het belangrijk om een bruidsmake-up en bruidskapsel te creëren die het beste bij jou past. Dit doe ik door goed te luisteren naar jouw wensen. Je stralende zelf zijn, met nét dat beetje extra. Daar gaan we voor.

Ik help je graag om jouw droomlook te verwezenlijken voor jouw trouwdag. Ik heb een rustig karakter, luister goed naar jouw wensen en ik vind alles omtrent bruidsvisagie ontzettend leuk om te doen. Een deel uitmaken van zo'n speciale dag is spannend, en ook ontzettend dankbaar.

Bruidsvisagie en bruidskapsels

Je bruidsmake-up bepaalt, samen met je prachtige outfit en bruidskapsel, voor een groot deel jouw look. Daarom is het zo belangrijk dat alles tiptop in orde is. Als CRKBO gecertificeerd

all-round visagist ben ik gespecialiseerd in het aanbrengen van een bruidsmake-up en het stylen van een bruidskapsel die de hele dag goed blijft zitten. Om de perfecte look te creëren, maak ik gebruik van de prachtige make-upproducten van Make-up Studio. 

Laten we samen een resultaat creëren waar jij je 100% goed bij voelt,

ik ga voor de perfecte look die past bij jou!

Hoe gaan we te werk?  

Intakegesprek +/- 20 minuten

Om jouw mooiste dag zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, starten we met een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Wat zijn jouw wensen en je verwachtingen? Welke uitstraling zoek je? En wat wil je absoluut wel en niet? Tijdens een eerste gesprek gaan we dit samen ontdekken. Ik stel de juiste vragen, zodat ik vervolgens aan de slag kan met het samenstellen van een unieke look. Tip: doe op voorhand wat inspiratie op en lever vooral voorbeelden aan van jouw wensen en/of ideeën. 

 

Oppervlaktereiniging en proefmake-up +/- 60 minuten

Tijd voor de proefmake-up! Spannend! Tijdens het aanbrengen van de make-up neem ik ruim de tijd om alles door te nemen. Zijn alle gemaakte stappen naar wens? Voel jij je op je gemak en – erg belangrijk - een échte bruid? Pas dan is de proefmake-up 100% geslaagd.

 

Wil je graag een korte uitleg krijgen over hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen? Ook dat is mogelijk! In samenwerking met BeautyCare Almelo bied ik voorafgaand aan de proefmake-up ook een reiniging aan. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Proefkapsel +/- 60 minuten

Bij een proefkapselsessie kun je vast kijken hoe het bruidskapsel dat je in gedachten had bij je staat. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Kies je voor een half opgestoken kapsel of losse lokken? Ga je voor een vlecht, bloemen in je knot of mooie krullen? We gaan samen ontdekken wat het beste bij jou past. 

Bruidsmake-up:

Yes! De grote dag is aangebroken! Tijd om aan de slag te gaan. Ik ontmoet je graag op het afgesproken tijdstip op locatie (of in de salon) voor het aanbrengen van jouw bruidsmake-up. Als het goed is heb jij jouw gezicht al goed gereinigd en verzorgd, zodat we direct van start kunnen gaan met het aanbrengen van de bruidsmake-up. Je bruidsmake-up en bruidskapsel wordt heerlijk verzorgd waardoor jij alleen nog maar hoeft te ademhalen en lekker kunt gaan genieten van alles wat er om je heen gaat gebeuren!

 

Omdat we tijdens de proefmake-up alle stappen al hebben doorgelopen, zal de bruidsmake-up ongeveer een uur in beslag nemen. Handig om te weten, want we willen natuurlijk dat jouw dagplanning zo soepel mogelijk verloopt. 

Voor jouw bruidskapsel geldt hetzelfde; tijdens de proefkapselsessie gaan we ontdekken hoeveel tijd het ongeveer in beslag zal nemen om jouw bruidskapsel te creëren. Zodat we op jouw trouwdag niet voor verassingen komen te staan. Hierdoor kunnen we ruim de tijd nemen en begint jouw trouwdag volledig in een relaxte en ontspannen sfeer. 

 

Touch-up moment +/- 30 minuten

Als je al eens een bruiloft hebt meegemaakt, weet je dat er nogal eens een traan wordt gelaten, gelachen, geknuffeld, gegeten en gedronken. Heerlijk natuurlijk, maar niet altijd even handig voor je bruidsmake-up.

Daarom vinden sommige bruiden het prettig om tussendoor een touch-up moment te plannen. Ik kom dan op de trouwlocatie om jouw bruidsmake-up bij te werken, zodat je make-up er de hele dag geweldig uitziet.

 

Bruidsmake-up extra’s

 

Wil jij gedurende de dag zelf jouw make-up kunnen bijwerken? Schaf dan producten van Make-up Studio aan die gebruikt worden voor jouw bruidsmake-up. Ik raad je aan sowieso de lipstick aan te schaffen. Grote kans dat je door alle zoenen jouw lippen vaker dan eens moet bijwerken.

Ga jij voor een extra stralende oogopslag tijdens jouw bijzondere dag? Dan is het mogelijk om tegen een meerprijs (nep)wimpers te laten zetten. Deze wimpers zijn tijdelijk en kun je na afloop van de trouwdag gemakkelijk verwijderen. De nepwimpers zijn herbruikbaar.

 

Contact

 

Mag ik deel uitmaken van jullie bijzondere dag? Geweldig! Ik kan niet wachten om jouw wensen te bespreken en je nóg mooier te maken dan dat je al bent.

Heb je nog vragen? Of wil je graag een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan contact op via +31 (0)6 27 25 15 57 of stuur een e-mail naar sabine@stijlbewust.com. Tot gauw!

Voor tarieven voor bruidsmake-up en bruidskapsels neem je hier een kijkje: Tarieven Visagie

Stijlbewust is gecertificeerd (CRKBO) visagist en haarstylist. 
Bruidsvisagie | bruidsmake-up | stijlbewust
bottom of page