top of page

Jouw bedrijf in beeld(en)

"Hoe kan jij jouw bedrijf het beste presenteren? Unieke, passende content is van key-value."

Of je nu een eenmanszaak of multinational runt – de presentatie van jouw bedrijf is fundamenteel. Hoe kan je jouw bedrijf het beste presenteren? Welk beeldmateriaal past bij je content? Wat heb je te bieden, en hoe breng je dat sterk naar voren?

Stijlbewust kan meehelpen als het gaat om het neerzetten van een goede bedrijfspresentatie die echtheid uitstraalt. In onze optiek moet een bedrijfsreportage zo dicht mogelijk de werkelijkheid weerspiegelen. Of het nu gaat om het vastleggen van de dagelijkse werk- of productieprocessen, portret- of profielfoto’s van medewerkers, sfeerfoto’s van de werkvloer, bedrijfsruimte(s), personeelsfoto’s (kan ook eventueel in groepsverband), het vestigingsgebouw of ander zakelijk beeldmateriaal.Een bedrijfsreportage hoort het DNA van het bedrijf vast te leggen in beelden. Het is de bedoeling dat een bedrijfsreportage een positieve bijdrage levert aan de profilering van het bedrijf. Een toekomstige nieuwe medewerker moet na het zien van deze reportage graag voor je willen werken. Een potentiële nieuwe klant moet middels dit beeldmateriaal vertrouwen kunnen opwekken dat het bedrijf doet wat het beloofd. De medewerkers in je eigen bedrijf moeten zichzelf kunnen herkennen in hun eigen foto’s. Een lezer van een vakblad stuit op je bedrijfsreportage en kan op deze manier geprikkeld worden om een mooie samenwerking met jou aan te gaan.Kortom; een actuele bedrijfsreportage kan wonderen doen voor je bedrijf en positie op de markt. Voor ieder bedrijf zal de invulling van een bedrijfsreportage er anders uit zien. Stijlbewust biedt tailored maatoplossingen voor iedere bedrijfsreportage. Of je nu een eenmanszaak hebt, drie personeelsleden hebt of honderd, we kunnen een passend aanbod leveren.

Een bedrijfsreportage zal in de meeste gevallen niet ieder kwartaal plaats vinden. Maar het is wel van belang om eens per half jaar of jaar te controleren of het nodig is om portretfoto’s bij te laten maken van eventuele nieuwe personeelsleden. Eens in de zoveel tijd is het goed om alles weer even onder de loep te nemen en te checken of je bedrijfsfoto’s nog representatief of actueel zijn.
bottom of page