top of page

My Story

Geboren en getogen in Twente,

opgegroeid in een

ondernemersfamilie.

Gewerkt als vertegenwoordigster bij

een fashionbedrijf en

fashiondesigner. Tegenwoordig werk ik vanuit mijn eigen onderneming; Stijlbewust als fotografie stylist, allround visagist

en producent voor foto- en videoproducties. Gespecialiseerd in en gefascineerd door de werking van beeld. Visueel ingesteld en geïntrigeerd door de mooie dingen van het leven. Het gaat mij om de ontmoeting met de ander. En waar ik echt blij van word, is als het me lukt om je iets sterker te maken, als persoon, of als bedrijf. Want alleen dan vergroot je elkaars waarde.

 

In 2014 werd Stijlbewust een feit. Door de jaren heen heb ik veel verschillende freelance fotografiestyling opdrachten mogen doen. Variërend van houthandel tot fashionlabel

en van accountantskantoren

tot evenementenbedrijven,

modezaken, kunstenaars of andere bijzondere samenwerkingen. Allemaal hadden ze één ding gelijk: ze willen prachtig en uniek beeldmateriaal. In 2020 heb ik een visagieopleiding gevolgd. En niet veel later ben ik me volledig gaan focussen op Stijlbewust. Full-time aan de slag met mijn droom. 

FU1A7035.jpg

VISUAL

STORY

TELLER

OmanaStudio | Stijlbewust

 

Door anderen succesvol te maken, creëert Stijlbewust een bestaansrecht voor haarzelf. Voor veel bedrijven is het een zoektocht om hun product of dienst op de juiste manier te presenteren. Stijlbewust geeft richting en biedt comfort tijdens dit traject en haalt zo het best haalbare resultaat naar boven.

 

Ik ben intuïtief en kan me daardoor goed inleven in de wensen van de klant. Op voorhand duidelijk communiceren wat de verwachtingen zijn en dit goed uitwerken en voorbereiden maakt dat het eindresultaat veelal een schot in de roos is.

 

Ik ben dankbaar dat ik mijn creativiteit, originaliteit en continue stroom van ideeën mag delen. Bedrijven die mij inschakelen hebben behoefte om hun online en offline content te versterken aan de hand van professioneel beeldmateriaal. Stijlbewust produceert rake content waardoor bedrijven zich sterker kunnen profileren.

 

Ik houd ervan om met mensen te werken.
Ik ben creatief. Ik ben vrolijk. Ik ben een doorzetter.

 

Als je geïnteresseerd bent om met mij te werken; just give me a call!

Sabine Shenouda-Alberts

bottom of page