top of page

eye, see you

Dé exclusieve brandbuilding shoot waarbij we alles voor je uit handen nemen

Flashback Fotografie-Stijlbewust.jpg

Wat houdt een brandbuilding shoot in?

Een brandbuilding shoot, ook wel brandingshoot genoemd, is een fotoshoot die gericht is op het versterken van de beeldvorming van je merk. Het doel van deze shoot is om de essentie van je merk vast te leggen en te communiceren naar je doelgroep. Hierdoor wordt je merk herkenbaar en geloofwaardig.

Als je ervoor hebt gekozen om een professioneel ontworpen website te laten bouwen voor je business, of wellicht een huisstijl of brandbook hebt laten ontwikkelen dan is het waarschijnlijk niet nodig om te vertellen dat een personal brandingshoot een essentiële volgende stap is.

Bij een brandbuilding shoot wordt er van tevoren een concept ontwikkeld. Dit concept is gebaseerd op de boodschap die je wil uitdragen en de huisstijl van je merk. Het is een strategische fotoshoot waardoor je een beeldbank met professionele foto’s ontvangt die jou, jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid sterk naar voren laten komen. De beelden kunnen vervolgens gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals je website, brochures, of op je socials.

Het gaat om jou!

Voor mij sta jij hierin als persoon centraal! Ja, je hebt het goed gehoord. Deze shoot draait helemaal om jou en jouw merk. We willen jouw persoonlijkheid en waarden naar voren brengen in alles wat we doen. Van de styling en visagie, tot de fotografie, alles zal draaien om het benadrukken van jouw unieke merk.

We willen dat je je op je gemakt voelt en plezier hebt tijdens de shoot. Dit is tenslotte jouw moment om te schitteren! Ik zal je begeleiden en ervoor zorgen dat alles perfect verloopt. Maar het belangrijkste is dat jij jezelf kunt zijn en kunt genieten van de ervaring.

Wat doet Stijlbewust

Ik heb meerdere brandingshoots mogen organiseren, en ik word regelmatig ingehuurd om te visageren tijdens brandbuilding shoots. Als organisator van een brandingshoot wil ik dat deze ervaring zo soepel en gemakkelijk mogelijk voor je verloopt.

 

Ik ben er om je te ontzorgen en te begeleiden bij elke stap. Ik begrijp dat het organiseren van een shoot behoorlijk overweldigend kan zijn. Maar maak je geen zorgen, want we hebben alles onder controle! Vanaf het allereerste begin zullen we je bij elke stap in het proces begeleiden, van het maken van een planning tot het coördineren van de professionals die bij de shoot betrokken zijn.

Een brandbuilding shoot is een avontuur die je niet snel zal vergeten!

Wat komt er allemaal bij kijken?

Er gaat nogal een proces aan vooraf; hoe houden we tijdens jouw brandingshoot jouw merkidentiteit, boodschap en bedrijfs-DNA coherent. Welke fotograaf levert de beelden passend bij jouw uitstraling? Welke outfits breng je mee? Welke make-up looks passen bij jou? Waar ga je jouw foto’s voor inzetten? En welke locatie kies je?

Behoorlijk wat vragen en onderwerpen waar je op voorhand over na mag denken. En je bent al zo druk met je eigen onderneming! Als het gaat om het organiseren van een brandingshoot ben ik de juiste strateeg, die je graag verder helpt om jouw brandingshoot volledig ontzorgd, en waarbij jij volledig tot jouw recht komt - voor jou te organiseren. Zodat jij je weer volledig kan focussen op de groei van jouw bedrijf.

Stijlbewust is gecertificeerd (CRKBO) visagist en haarstylist. 
Agapè Stories | Stijlbewust
bottom of page