top of page

Ibiza Fashion Fotografie Professionals

  • Internationale fotoshoot met jouw fashionbrand op Ibiza óf Mallorca

  • Te gekke fotoshoot met een ervaren team

  • Beschikking over lokale modellen van 6 t/m 35 jr.

  • Locatie portfolio beschikbaar

  • Spaans/Engels sprekende locals in ons team

  • Megaveel ervaring in mode industrie!

Wie zijn wij?

Vanaf begin 2014 zijn de eerste samenwerkingen begonnen tussen Roy en Sabine, zoveel jaren later zijn ze een geolied team dat volledig op elkaar is afgestemd. Door de jaren heen hebben ze voor een flink aantal modemerken de meest prachtige creaties mogen maken. Roy is fotograaf in hart en nieren, en beoefent zijn vak met kunde vanaf 2011. Sabine is stylist en visagist en heeft hierin haar passie volledig gevonden sinds 2014. Daarnaast was ze jarenlang kledingontwerpster en haar roots liggen in de kindermodewereld. Hierdoor weet ze als geen ander wat een modelabel graag terugziet in een fashionshoot.

 

LavaLava (2)_edited.jpg

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst gaan we kennismaken. Wij willen namelijk graag op voorhand in kaart brengen wat de wensen zijn van een modelabel. De keuze om op Ibiza óf Mallorca te gaan shooten is niet voor de hand liggend. Dus we horen graag wat de verwachtingen zijn. Uiteraard moet er ook het één en ander gefinetuned worden; uit hoeveel collectie-items bestaat de collectie? Hoeveel modellen zijn er nodig? Regelen wij de props? Welke samplematen zijn er? En zo kunnen we dit rijtje nog wel even aanvullen. Om dit allemaal scherp en helder af te stemmen met elkaar, spreken we allereerst af in Nederland. Wij komen langs in jullie showroom of we maken een belafspraak.

We stemmen met elkaar af wanneer de shootdatum zal zijn voor de collectie, en vanaf daar ontzorgen wij de opdrachtgever, door de fotoshoot volledig over te nemen.

 

LoFff (1).jpg

Kom vrijblijvend met ons in contact!

We bespreken graag de mogelijkheden met jou voor een shoot met jouw fashionmerk op Ibiza of Mallorca. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, dus schroom vooral niet om jouw vraag te stellen. We nemen graag de tijd om meer informatie te verstrekken.

bottom of page