top of page

Thema Fotoshoot 

SOON

Who Are We
  • Thema Fotoshoot 'nieuw thema wordt binnenkort bekend gemaakt'

  • Wanneer: we maken gauw nieuwe data bekend

  • Locatie: fotostudio Roy Ensink Photography, Rosariumstraat 60, Apeldoorn

  • Professionele studio fotoshoot

  • Inclusief visagie en haarstyling

  • Drie of tien supergave bewerkte foto's ontvangen

  • Fotoshoot door een team met mega veel ervaring

  • Buy your ticket now - or cry later!

Wie zijn wij?

Vanaf begin 2014 zijn de eerste samenwerkingen begonnen tussen Roy Ensink en Sabine Alberts van Stijlbewust, zoveel jaren later zijn ze een geolied team dat volledig op elkaar is afgestemd. Door de jaren heen hebben ze voor een flink aantal opdrachtgevers de meest prachtige creaties mogen maken.

 

Roy is fotograaf in hart en nieren, en beoefent zijn vak met kunde vanaf 2011. Sabine is fotografie stylist en visagist en heeft hierin haar passie volledig gevonden sinds 2014. Beiden zijn ze goed in mensen op hun gemak stellen en weten op die manier het best haalbare resultaat uit de personen vóór de camera te halen.

Hoe gaan wij te werk?

Binnekort maken we een nieuwe thema's en data bekend voor de fotoshoots. Je kan je alvast aanmelden voor een thema fotoshoot middels het onderstaande contactformulier. De shoot vindt plaats in de fotostudio van Roy Ensink Photography; Rosariumstraat 60, te Apeldoorn. Na aanmelding ontvang je jouw ontvangsttijd per e-mail.

 
Op de dag van de themashoot wordt je ontvangen in de fotostudio van Roy Ensink te Apeldoorn. Er hangt altijd een gezellige en gemoedelijke sfeer in de studio.  


Na binnenkomst mag je eerst plaats nemen op de visagiestoel. Waar visagist Sabine een foto make-up aanbrengt die geschikt is voor portretfotografie. Optioneel; het is ook mogelijk om jouw haren te laten stylen.


Vervolgens mag je door naar de fotostudio waar Fotograaf Roy van start gaat met de fotoshoot. Je gaat voor de camera staan en poseren. Het is niet nodig om een ervaren model te zijn. We helpen je er doorheen als je nog niet zoveel ervaring hebt met poseren. Het is vooral belangrijk om te genieten van het moment.

 

  
Na afloop van de fotoshoot wordt er een selectie gemaakt van jouw drie of tien beste foto's, afhankelijk van welk pakket je kiest. Deze foto's worden vervolgens bewerkt door de fotograaf. Dit neemt vaak even een aantal dagen tijd in beslag. Je ontvangt binnen een week te gekke foto's in High Resolution.

 

De foto’s die gemaakt worden zijn geschikt voor de uitbreiding van een modellen portfolio. In het geval je graag je carrière mogelijkheden als fotomodel zou willen onderzoeken óf je portfolio zou willen aanvullen. Maar bovenal worden er prachtige portretten gemaakt die inlijstwaardig zullen zijn én waar je nog lang trots op kan zijn.

Waarom mee doen?

Het is voor het eerst dat wij als team (fotograaf en visagist) een themashoot organiseren voor de consumentenbranche. En... Het is mogelijk om te kiezen uit een basic pakket met drie bewerkte foto's of pakket premium met tien bewerkte foto's. Beide pakketen zijn inclusief visagie en haarstyling. 

 

Pakket Basic thema fotoshoot inclusief visagie en haarstyling, en drie foto's: € 125,- incl. btw 21%

Pakket Premium thema fotoshoot inclusief visagie en haarstyling, en tien foto's: € 195,- incl. btw 21%


Iedereen kan meedoen aan een thema fotoshoot. Van jong tot oud, klein en groot, man en vrouw, jongen en meisje.

 

Het is niet nodig om (veel) ervaring te hebben voor de camera of eerder een fotoshoot gedaan te hebben. Wij zorgen ervoor dat je je tijdens de fotoshoot super relaxed voelt, zodat er prachtige portret- en beautyfoto’s van je vastgelegd kunnen worden.


Mocht je wel ervaring hebben als model; en graag wat uitbreiding willen voor jouw portfolio? Dan is het zeker een aanrader om mee te doen. Je ontvangt drie of tien professionele foto’s die geschikt zijn om jouw portfolio mee aan te vullen.

 

Het is ook mogelijk om een themashoot cadeau te geven. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Kom vrijblijvend met ons in contact!

We bespreken graag de mogelijkheden met jou voor een themashoot. Mocht je na het lezen van al deze informatie nog wat onduidelijkheden hebben, schroom dan vooral niet om jouw vraag te stellen. We nemen graag de tijd om meer informatie te verstrekken.

Get On The List

Sign up - om een plekje te reserveren voor de volgende thema fotoshoot! 

Fantastisch dat je mee gaat doen! We sturen je een e-mail met jouw ontvangsttijd. Let's Rock This!

bottom of page